خدمات لوله بازکنی تبریز, لوله بازکنی عمومی

خدمات لوله بازکنی تبریز

لوله بازکنی تبریز

      هم وطنان و دوستان عزیز با سلام و وقت بخیر اگر لوله های خانه یا محل کارشما به دلایل مختلف گرفته شده است در این مطلب محتوای آموزشی  لوله بازکنی 118، راه هایی در خصوص باز کردن لوله هایتان ارائه می نماید ولی لازم به توضیح است این کار نیازمند تخصص و مهارت می باشد در صورت نیاز اساسی می توانید از متخصصین سایت ما در شهرهای متخلف کمک بگیرید. هدف از سایت لوله بازکن 118 ارائه بانک اطلاعاتی متخصصین لوله بازکنی در شهرهای مختلف است.

 

 پیشگیری از گرفتگی لوله فاضلاب

برای جلوگیری از گرفتگی لوله  میتوانید از ورود مواد زائد جلوگیری نمائید برای این کار کافیست برای سینک ظرفشویی توری قرار دهیم که از ورود مواد زائد جلوگیری شود. همچنین با استفاده از چاه بست میتوانید از ورود اشیاء ناگهانی به چاه جلوگیری نمائید. قبل از جدی شدن گرفتگی لوله فاضلاب و با دیدن نشانه­ های گرفتگی لوله، کمی آب جوش درون لوله سینک ظرفشویی بریزید تا بافت های چربی که به جداره های لوله چسبیده و مواد زائد درون لوله شسته بشود. همچنین میتوانید از چاه بند و یا صافی برای جلوگیری از ورود مواد جامد داخل لوله فاضلاب استفاده کنید. هرگز روغن استفاده شده را درون لوله فاضلاب نریزید و قبل شستن ظرف روغنی، با دستمال کاغذی چربی روغن آن را گرفته و پاک نمائید. توصیه میشود قبل از استفاده محلول لوله بازکن شیمیایی از ماسک استفاده کنید.

در حقیقت روش های ساده ارائه شده، برای گرفتگی های کوچک و جزئی هستند که باعث گرفتگی لوله نمیشوند اما به تدریج همین ها، سر وکار شما را به متخصصین لوله بازکنی ها می اندازد. برای دریافت خدمات لوله بازکنی 118 کلیک کنید.

 روش های لوله بازکنی

بطور کلی آموزش لوله بازکنی ما در چند شکل تقدیم شما میشود که به ترتیب و از ساده به سخت به آن ها می پردازیم:

1- لوله بازکنی دستی

    لوله بازکنی دستی (تلمبه) برای گرفتگی های ضعیف و سطحی مناسب است. قسمت پلاستیکی لوله بازکن را طوری بر روی دهانه ی لوله قرار بدهید که راه خروج هوا نداشته باشد. بهتر است که مقداری پارافین هم دور لبه پلاستیکی لوله بازکنی دستی بمالید و کمی آب روی سینک دستشویی بریزید، این کار باعث چسبندگی لوله بازکنی دستی میشود. حالا دسته لوله بازکنی رو به پایین فشار بدهید و همین کار را چند بار انجام بدهید، طی انجام این کار هوای درون پمپ لوله بازکن به سمت لوله حرکت میکند و مواد زائد را حرکت میدهد. درگرفتگی های سطحی، لوله بازکن دستی بهتر از مواد لوله بازکنی شیمیایی جواب میدهد.

دقت نمائید که:

  1. طی تلنبه زدن نباید هوا به زیر پمپ نفوذ کند.
  2. بعد از باز شدن لوله، کمی آب درون لوله بریزید تا مواد اضافی داخل لوله دوباره باعث گرفتگی نشود و از لوله رد بشود و در صورت بیرون آمدن مواد زائد آنها را بردارید.

لوله بازکن دستی

2-محلول لوله بازکنی شیمیایی

مواد لوله بازکنی شیمیایی گزینه مناسبی برای گرفتگی های سطحی هستند. با توجه به اینکه سرعت تاثیر مواد لوله بازکنی شیمیایی پایین می باشد، پس از ریختن محلول درون لوله کمی صبر کنید تا گرفتگی باز بشود و بعد استفاده حتما کمی آب درون لوله بریزید تا محلول درون لوله باقی نماند چون در صورت باقی ماندن باعث خوردگی لوله میشود. توصیه میشود بعد از ریختن محلول هرگز سرخود را به داخل لوله نزدیک نکنید تا گازهایی که از توی لوله خارج میشوند، با صورتتان برخورد نکند.

در خرید محلول شیمیایی لوله بازکنی دقت کنید، چون بعضی محلول ها برای باز کردن لوله های سینک ظرفشویی و بعضی دیگر در باز کردن گرفتگی لوله فاضلاب حمام (که بیشتر ناشی از مو و چربی هست) بکار میرود. ضمن اینکه به دستور العمل و آموزش لوله بازکنی مندرج روی قوطی های مربوطه نیز کالا توجه فرمائید.

محلول لوله بازکنی

3- لوله بازکنی با پودر لوله بازکن

قبل از محلول های شیمیایی برای باز کردن گرفتگی لوله ها از پودر لوله بازکن استفاده میشد که البته با آمدن محلول ها استفاده از پودر منسوخ شده است. برای استفاده از این پودر ابتدا آن را درون لوله بریزید (مطمئن باشید که لوله خشک باشد) و بعد از چند دقیقه داخل لوله آب بریزید.

لوله باکنی با پودر

بانک اطلاعاتی متخصصین لوله بازکنی

4- لوله بازکنی با دستگاه تراکم هوا

از دستگاه تراکم هوا برای گرفتگی هایی استفاده میشود که ناشی از وجود خاک و مواد جامد هست. اساس کار این دستگاه طوری است که با تلمبه زدن، هوا درون دستگاه فشرده شده و با قرار دادن دهانه دستگاه روی دهانه لوله و کشیدن اهرم دستگاه، هوای فشرده درون دستگاه به داخل لوله وارد میشود و مواد زائد حرکت میکنند. (در صورت باز نشدن لوله، این کار را چند بار انجام بدهید و توجه کنید هوا از کناره ها نفوذ نکند)

لوله بازکنی پممپ هوا

5- فنر لوله بازکنی

اگر گرفتگی لوله هایتان با روش های بالا باز نشد، باید به سراغ روش لوله بازکنی با فنر بروید. دو نوع فنر لوله بازکنی داریم: برقی و دستی و تفاوت این دو در سرعت حرکت آنها می باشد. از فنر لوله بازکنی برای باز کردن لوله هایی با گرفتگی های سخت استفاده میشود. فنر لوله بازکن وسیله ای مانند دریل هست که از موتور و فنر تشکیل شده، فنر وصل شده به سر آن دارای انعطاف تا درون خمیدگی لوله خم میشود.

بعد از روشن کردن فنر لوله بازکن، فنر را آرام وارد لوله کنید تا به گرفتگی برسد و این کار را ادامه بدهید تا مواد جامد سخت به داخل چاه حرکت کنند. لطفا در استفاده از فنر دقت نمائید هنگام چرخش از داخل لوله خارج نشود، اگه تجربه این کار را ندارید از افراد دارای تخصص و متخصصین لوله بازکنی کمک بگیرید.

توجه کنید هدف از این مطلب، آموزش لوله بازکنی به روش های ساده و برای عموم افراد جامعه و خانه دارها هست. اما روش هایی که نیاز به استفاده از ابزارهای حرفه ای دارند، باید توسط افراد حرفه ای و آموزش دیده و متخصص انجام شوند.

لوله بازکنی با فنر برقی

پیدا کردن لوله بازکنی در تهران و شهرستان ها

در صورتی که خودتان متخصص لوله بازکن هستید و یا در زمینه ی خدمات فنی لوله بازکنی (تخلیه چاه، تشخیص ترکیدگی لوله، رفع نم و …) فعالیت دارید، می توانید با تماس با ما عضو سایت لوله باکن 118 شوید تا بتوانید از این طریق مشتری جذب کنید، اما به خاطر داشته باشید که تک تک کارهایی که برای مشتریان انجام می دهید، مورد بررسی و رضایت سنجی قرار می گیرند و تنها در صورتی قادر به ادامه ی فعالیت و همکاری در سایت لوله بازکن 118 خواهید بود که خدمات و برخورد مناسب با مشتریان داشته باشید.

         همچنین در صورتی که نیاز به دریافت خدمات لوله بازکنی و تخلیه چاه داشته باشید، می توانید با مراجعه به صفحه اصلی سایت لوله بازکن 118، نسبت به جستجوی افراد متخصص در شهر خود، مشاهده ی رزومه و امتیازات رضایت سنجی قبلی آنها، مکان های ارائه دهنده خدمات و مشاهده ی عکس پروفایل و … اقدام نموده و گزینه ی مناسب مورد نظر خودتان را پیدا کنید و نسبت به تماس و دریافت خدمات فنی مورد نظرتان اقدام نمائید.

لوله بازکن118

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *